Jobopslag

Klinikassistent eller klinikassistent leder søges

Klinikassistent | Fuld tid | Region Hovedstaden | Privat praksis | Oprettet d. 18-05-2024

Tandklinikken Wølund & Wolf leder efter en færdiguddannet, dygtig og initiativrig klinikassistent, til at starte 1/6-2024 eller snarest derefter på vores travle klinik i Taastrup.

Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.

Hvad vi forventer fra dig:

· Er initiativrig og tager ansvar – både for egne og klinikkens fælles opgaver

· Kan lide at have en travl hverdag, med mange bolde i luften, og stadig kunne smile til dine kollegaer og patienterne

· Er en teamplayer, med teamets bedste for øje, og selv medvirker til at skabe en god stemning på arbejdspladsen

· Interesserer dig for at give vores patienter høj service, så de føler sig trygge, og får den bedst mulige oplevelse ved deres behandlinger

· Er ambitiøs og har stor faglig stolthed. Du følger med i fagets udvikling og har lyst til at holde din faglige viden opdateret

Hvad du kan forvente hos os: Hos os er klinikassistenten en vigtig del af vores klinik, og du kan forvente at skulle udføre mange forskellige opgaver udover at holde et sug. Det drejer sig bl.a. om:

- Assistere tandlægerne under deres behandlinger som bl.a.: fyldningsterapi, rodbehandlinger, tandfjernelser, implantatbehandlinger, amotio, krone- og brobehandlinger.

- Lægge bedøvelse før behandlinger.

- Tage provisoriske aftryk før behandlinger til kroner og broer og fremstille provisorier efter behandlingerne, samt tage aftryk til smiletænder og bideskinner.

- Tage røntgenbilleder, klargøre patienterne til behandling, og give præoperative informationer.

- Give post-operative informationer/instruktioner til patienterne når tandlægerne er færdige.

- Udføre div. arbejde i sterilisationen, lageroptælling og varebestilling.

- Fylde klinikrummene op så de altid er klar til de forskellige behandlinger.

- Arbejde i receptionen ved sygdom eller afløsning, hvor opgaverne bl.a. består i at tage imod patienten i receptionen, besvare opkald, modtage betalinger, booke aftaler i Al dente mv.

- Være med til at digitalisere klinikken, bl.a. ved at beskrive / opdatere klinikkens procedurer.

---------

For den rette kandidat med tilstrækkelig rutine i faget og evner i at motivere og inspirere, kan stillingen også udvides til at være klinikassistent-leder: Udover de samme opgaver som KA, vil du komme til at stå for ledelsen af KA’ere i forhold til f.eks. uddelegering af klinikkens opgaver til de øvrige klinikassistenter, og være bindeleddet mellem ledelsen og klinikassistenterne, så du løser/italesætter de fleste problemstillinger i KA teamet selv, og arbejder sammen med ledelsen om de resterende som du føler skal bringes videre. Stillingen vil også indebære at være ansvarlig for oplæring af elever i fremtiden, mm. )

--------

Lidt om os:

Vi er en vellidt klinik som har ligget på adressen i Taastrup siden 2013, men skiftede navn i marts 2020, i forbindelse med delvist ejerskifte. Pga. vores specialisering indenfor især krone, bro og implantat behandlinger har vi mange af disse behandlinger og patienter fra stort set hele Sjælland.

Vi er et team bestående af 2 faste tandlæger på klinikken, samt en mobil kirurg, 3 tandplejere, 3 klinikassistenter samt patientkoordinatorer.

Stillingen kræver at du kan tale, læse og skrive dansk. Samt har grundlæggende færdigheder i Word og brug af Windows på en PC.

Løn er efter kvalifikationer.

Lyder det som noget for dig? Så send dit CV med billede, samt ansøgning til os på mailadressen: job@tandww.dk, hvor du fortæller os hvem du er, og hvorfor vi skal vælge lige akkurat dig. Vedsend evt. anbefalinger / udtalelser. Mange hilsener fra alle os hos Wølund & Wolf Kirkevej 8, Taastrup.


Vi vil holde samtaler løbende, så tøv ikke! :-)

Kontakt annoncøren